Radio SunLove România. Cele mai frumoase cântece de dragoste le poți asculta toată ziua la radio Sun Love. Dragostea cucerește pe oricine.

Dragostea este emblema eternității, reunește timpul în toată imensitatea lui. Dragostea este emoția care te face sa renunți la totul, să te simți special.7 Responses

  1. Foarte divers catalog de melodii și programe! Vă mulțumim că emiteți și vă putem asculta de pe diferite platforme și este și postul meu preferat! Mulțumim și succese!

    1. Sinteti cei mai tare. Mulțumim pt super muzica româneasca. E loc si de mai multă :Alifantis, pasarea colibri, iris… Dar mulțumim și de cea care e. Bravo.

  2. Va adcult foarte mult cu placere. Am niste sugestii. Play-list-ul mai trebuie incarcat si cu alte cantece de dragoste straine din anii’70, ’80, 90, 2000 dar si sa difucati mai multa muzica romaneasca de dragoste din anii 2000 pana in prezent. Deci mai improspatati play-list-ul.Multumesc si succese!

  3. Deși programul meu este aglomerat, mi-am propus să vă ascult cel puțin 10 ore în fiecare lună! Și iată că-mi reușește această inițiativă, de mai bine de doi ani! V-am dat exemplu la sondajele de opinie, v-am promovat pe contul de Facebook! Vă iubesc și vă respect mult!

  4. Ma bucur enorm sa va descopar. Va ascult cu multa placere foarte des. Multumesc si mult succes in continuare. Seara frumoasa.

Lasă un răspuns